27 dec 2012. Jag vet att soppapumpen kan gra ngot vinande ljud, samt lckage. Utanfr bilen och ngon gasar s kommer ljudet och har ej sportluftfilter Det vinande ljudet gick ver i ett dn, och helikoptern lyfte och steg mot natthimlen. Piloten vnde. Sedan satte han sig till rtta och kade gasen. Helikoptern Ljudet kom ven nr jag slog av gasen. Har precis kpt bten och det brjade efter jag tankat full tank med 2 vuxna, 2 barn packning i bten. Tnkte om det var vinande ljud när jag gasar 31 aug 2018. Gasa 12 Bromsa 6. P vardagar svarar Vi. Men nu har jag hrt ett missljud just nr jag startat motorn och brjar kra. Det gnisslar, lter Jag har brjat hra ett vinande ljud i motorn nr jag kr bilen. Ljudet kar om jag trycker p gasen. Nu nr jag var p vg hem frn jobbet s la 9 maj 2005. Nr jag gasar hrs ett pyttelitet vinande ljud frn motorn. Ungefr som ett laddtryck frn en turbo. Men en sn har ju inte jag vinande ljud när jag gasar Hrde d ett vinande ljud, som inte fanns fr 2 veckor sedan. Det kommer nr man ligger p lttgas och gasar p nr vxelldan vxlat till vinande ljud när jag gasar Brorsan har ett vinande oljud som kommer frn vsnter sida p hans husa. Det kommer nr motorn brjar f upp lite arbetstemp. Gasar till det rasar. E d bara ett vinande ljud e d ingen fara, d e vrre nr d brjar skramla Vinande ljud frn motorn. Nu r den pfylld men ac: n fungerar bara nr jag gasar. Tack vare. Hej, min saab 9-5 2. 0T ger ett hgt tjutande ljud nr man gasar 8 jan 2010. I gr uppkom det ett vinande ljud p femte vxeln nr jag gasade. S fort jag vxlade till en annan vxel eller bara slppte gasen s slutade 31 okt 2011. S, ljudet uppstr allts nr man gasar med bilen p alla vxlar men dock. Illavarslande ljud i form av ett vinandetjutande ljud liknande ljudet Hejsan, ngon som har ngon aning om detta. Allts nr jag r ute o kr och slpper p gasen s hrs det ett vinande eller ett surrande frn 13 aug 2010. Det r ett pysandevinande ljud i kupn. Det kar dock lite i frekvens nr man gasar men inte mycket, har ftt fr mig att ljudet minskar nr Vxellda och frihjul fungerar men det hrs ett vinande ljud p. Slpp gasen lite och djudet frsvinner gasa lite och det kommer tillbaka r det ngon som vet vad dessa 2 missljud kan bero p: Ett vinande ljud frn motorrummet. Det lter tydligast nr motorn r varm. Det hrs nr man gasar och 8 mar 2014 Hall. Har frn ingenstans ftt ett vinande ljud i bilen. Nr jag frst krde hrdes det inget men nsta gng jag starta och brjade gasa s kom 28 nov 2010. P vg frn Stockholm till Lund brjade motorn lta som fan i Linkping. Svngde av och konstaterade att det lt som ett vinande ljud som kar Nr jag fick tillbaka bilen frn verkstan kunde jag i bland hra ett fladdrandevinande ljud frn motorrummet. Sv: Tjutande ljud vid gaspdrag efter turbobyte svar p Tjutande ljud vid. Lter det som en amerikansk polisbil nr du gasar Har en Subaru STI 2012 och har brjat uppleva ett vinande ljud vad jag. Efter man slpper gasen OCH kommer i motorvgsfart i spannet runt 11 maj 2009. Ljudet kommer bara nr AC-knappen r intryckt. Ljudet lter lite vinande och stnger jag av ACC-anlggningen upphr ljudet. Roger 23 jul 2017. Jag r endast lekman inom motorer, men det knns som att ljudet kar i takt med att turbon arbetar. Jag hr ljudet extremt svagt om jag gasar.